Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lancering Acer Iconia Tab A100 uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2011, 12:54 CategorieAndroid

Begin deze maand zag het er nog naar uit dat de nieuwe telg van de Iconia Tab familie, de A100, snel gelanceerd ging worden maar steeds meer bestellingen zijn door winkels geannuleerd en in sommige landen was de lancering al uitgesteld. Om deze reden hebben we Acer gevraagd om opheldering en de lancering van de Iconia Tab A100 wordt inderdaad uitgesteld.

Wat de problemen exact zijn en wanneer de lancering nu wel plaats zal vinden wilde Acer niet kwijt, maar we gaan er vanuit dat het deze maand niet meer plaats zal vinden. Volgens Acer komt er nog een officiële reactie vanuit het hoofdkantoor waarin meer duidelijk zal worden. Mocht je toch een 7 inch tablet willen.. wellicht is de HTC Flyer iets voor je?
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.