Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG Optimus Pad in juni te koop voor 799 euro

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2011, 18:43 Categorie3D tablets

In Frankrijk heeft LG vandaag haar Optimus Pad 3D tablet gepresenteerd en daarbij gemeld dat de tablet in juni naar Europa komt voor een forse prijs van 799,00 euro. De Optimus Pad is de eerste tablet op de markt die 3D opnamen kan maken en weer kan geven en beschikt over onder meer Android 3.0 Honeycomb en een Tegra 2 processor.

Het is dan wel de prijs voor de Franse markt maar deze zal niet veel afwijken voor Nederland. Toch hoop ik dat de prijs naar beneden afwijkt aangezien 799,00 naar mijn mening echt teveel is voor een tablet die als enige ‘meerwaarde’ 3D heeft. Het is meer een gimmick dan een feature en als je dit weghaalt hou je in principe een Acer Iconia Tab A500 over die 300,00 euro minder kost.

Wat krijg je nog meer voor dit bedrag? Een intern geheugen van 32GB, een HDMI en USB aansluiten en een 8.9 inch scherm met een resolutie van 1280 bij 768 pixels.


Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.