Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert accessoires voor iPad en Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2011, 12:40 CategorieAccessoires

Logitech heeft vandaag een nieuwe serie tabletaccessoires onthuld voor zowel iPad als op Android gebaseerde tablets. De randapparatuur maakt het gebruik van tablets volgens Logitech veelzijdiger en eenvoudiger, ongeacht de plaats waar het zich bevindt. De introducties betreffen onder andere speaker stands, in-ears phones, een draadloze speaker en toetsenborden.

“Gebruikers raken gehecht aan hun tablets en ik denk dat deze snelgroeiende productcategorie een blijvende positie in de markt zal verwerven”, zegt Azmat Ali, directeur voor Logitech tabletproducten. “We hebben een mooie serie tabletproducten ontwikkeld, en dit is nog maar het begin. De komende maanden kunnen consumenten nog veel meer aanvullende producten voor zowel iPad als Android tablets verwachten.”

De belangrijkste nieuwe accessoires van Logitech

Logitech Keyboard Case

Voor de iPad 2 is in samenwerking met ZAGG de Logitech Keyboard Case ontwikkeld. De aluminium case met stevige voering beschermt het scherm en de zijkanten van de iPad 2.  De Logitech Keyboard Case heeft een verbeterd toetsenbord, zodat het typen comfortabeler is. Het toetsenbord wordt via bluetooth met de iPad 2 verbonden en kan worden opgeladen via een usb-poort. De case bevat bovendien een uitsparing achter het toetsenbord, waarmee de iPad 2 gemakkelijk in portret- of landschapformaat gezet kan worden.

Logitech Wireless Speaker

De  Logitech Wireless Speaker speelt draadloos muziek af via bluetooth en is geschikt voor iPad, Android tablets, smartphones en mediaspelers met bluetooth. Afhankelijk van het gebruik, de instellingen en omgeving, kan de speaker tot 15 meter afstand muziek van de tablet afspelen. Met de dubbele 2-inch drivers en een volle bas zorgt de speaker zelfs aan de andere kant van de kamer voor een stevig, warm stereogeluid. Dankzij de oplaadbare accu, goed voor tot tien uur muziek, kan de Logitech Wireless Speaker overal mee naar toe genomen worden in de daarvoor meegeleverde hoes. Dankzij de 3,5 mm AUX-input zijn ook muziekspelers zonder bluetooth aan te sluiten en te beluisteren.

Logitech Tablet Keyboard

De Logitech Tablet Keyboard is een toetsenbord en standaard ineen en is ontworpen om makkelijk mee te nemen op reis samen met de iPad. Het toetsenbord is via bluetooth aangesloten op de tablet en is zo snel gebruiksklaar. Afhankelijk van de instellingen werkt het toetsenbord tot op 9 meter afstand. Op het toetsenbord zitten speciale toetsen om de muziek op de iPad vanaf een afstand te bedienen. De case van het toetsenbord vormt opengeklapt de standaard waar de tablet in portret- of landschapformaat op kan worden gezet voor een optimaal beeld.

Prijzen en beschikbaarheid

Zowel de Logitech Keyboard Case als de Logitech Wireless Speaker zijn naar verwachting in juli in Nederland beschikbaar, beide voor 99,99 euro. De Logitech Tablet Keyboard is tevens naar verwachting in juli beschikbaar in Nederland, voor 59,99 euro.

Gedetailleerde informatie over alle nieuwe tabletproducten is te vinden op de tabletaccessoires website van Logitech.

  • Delen:

Reacties

  1. Henk
    19 mei, 2011 om 13:19

    Weinig android. Oordopjes en een speaker.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.