Logitech introduceert accessoires voor iPad en Android tablets

19 mei 2011 1 Minuut 1 Reacties
Logitech-Keyboard-Case

Logitech heeft vandaag een nieuwe serie tabletaccessoires onthuld voor zowel iPad als op Android gebaseerde tablets. De randapparatuur maakt het gebruik van tablets volgens Logitech veelzijdiger en eenvoudiger, ongeacht de plaats waar het zich bevindt. De introducties betreffen onder andere speaker stands, in-ears phones, een draadloze speaker en toetsenborden.

Logitech Tablet Keyboard

De Logitech Tablet Keyboard is een toetsenbord en standaard ineen en is ontworpen om makkelijk mee te nemen op reis samen met de iPad. Het toetsenbord is via bluetooth aangesloten op de tablet en is zo snel gebruiksklaar. Afhankelijk van de instellingen werkt het toetsenbord tot op 9 meter afstand. Op het toetsenbord zitten speciale toetsen om de muziek op de iPad vanaf een afstand te bedienen. De case van het toetsenbord vormt opengeklapt de standaard waar de tablet in portret- of landschapformaat op kan worden gezet voor een optimaal beeld.

Prijzen en beschikbaarheid

Zowel de Logitech Keyboard Case als de Logitech Wireless Speaker zijn naar verwachting in juli in Nederland beschikbaar, beide voor 99,99 euro. De Logitech Tablet Keyboard is tevens naar verwachting in juli beschikbaar in Nederland, voor 59,99 euro.

Gedetailleerde informatie over alle nieuwe tabletproducten is te vinden op de tabletaccessoires website van Logitech.

Reacties (1)