Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer afbeeldingen ASUS PadFone tablet/smartphone combinatie uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2011, 11:39 CategorieAndroid

We dachten vrijdag al het teaser materiaal van ASUS wel gezien te hebben en geduldig te wachten op de Computex 2011, maar vandaag heeft Notebook Italia toch weer wat nieuwe, duidelijkere, afbeeldingen weten te achterhalen die onze vermoedens bevestigen. De ASUS PadFone zal morgen tijdens de Computex beurs aangekondigd worden als een van de eerste tablet/smartphone combinaties.

Het is duidelijk dat het hier op dezelfde tablet gaat waarvan we eerder deze week al wat close-up shots zagen. De smartphone zal in de achterzijde van de tablet geplaatst kunnen worden en dan 3G connectiviteit kunnen bieden, naast wellicht meerdere functies of zelfs de gehele aansturing. De Tegra 2 processor wordt tegenwoordig al in tablets en smartphones gebruikt dus het zou zeker mogelijk zijn een processor beiden producten aan te laten sturen.

Morgen zal ASUS haar persconferentie geven tijdens de Computex 2011.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.