Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft toont volgende week Windows 8 voor tablets’

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2011, 0:50 CategorieBesturingssystemen

We horen al een tijdje geruchten over het nieuwe Windows besturingssysteem voor tablets, Windows 8, maar aangezien Microsoft nog heel wat in te halen heeft in de tablet markt wordt het tijd dat we ook eens wat feiten te horen gaan krijgen. Volgende week zou dit kunnen gaan gebeuren, wanneer Steven Sinofsky, manager van de Windows afdeling bij Microsoft, een presentatie geeft tijdens de All Things Digital D9 conferentie.

Volgens een anonieme bron van Winrumors zal Sinofsky een demonstratie geven van de “technology preview” van Windows 8 voor tablets, al is dit door de organisatie van de conferentie niet bevestigd. Wel is bevestigd dat Sinofsky in ieder geval zal spreken. Het zou niet de eerste keer zijn dat Microsoft een nieuw product toont tijdens dit evenement.

Eerder zagen we al een roadmap van Dell voorbij komen waarin aangegeven werd dat het bedrijf begin volgend jaar met een Windows 8 tablet op de markt wil komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.