Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

MSI komt met WindPad 110W Windows 7 en WindPad 100A Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2011, 12:55 CategorieAndroid

Tijdens de Computex 2011 krijgen we heel wat tabletnieuws te verwerken en daar hoort natuurlijk ook nieuws van MSI bij. De fabrikant heeft vandaag haar nieuwe WindPad 110W Windows 7 en WindPad 100A Android tablet aangekondigd. Beide tablets maken gebruik van een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Ook hebben beide modellen zowel een camera aan de voorzijde als aan de achterzijde en SRS PC Sound.

De WindPad 110W Windows 7 tablet beschikt over een AMD Brazos CPU, 2GB aan RAM geheugen, Wifi, G-sensor, lichtsensor, en tot 64GB aan SSD opslaggeheugen. De tablet weegt 850 gram en heeft een batterijduur van ongeveer 6 uur.

De WindPad 100A beschikt over een Tegra 2 processor, de nieuwste versie van Android (waarschijnlijk Honeycomb), 1GB aan RAM geheugen, Wifi, SD card reader, een USB poort en tot 32GB aan intern opslaggeheugen. De tablet weegt 720 gram en moet volgens MSI tot 8 uur meegaan op een volle batterij.

MSI WindPad 120W

De MSI WindPad 120W heeft exact hetzelfde 10 inch chassis als de 110W, maar verruilt de AMD Fusion processor voor een Intel Cedar Trail chip en krijgt daarnaast HSPA (4G) ondersteuning. Bekijk hieronder video’s van de drie tablets.

Wanneer de modellen op de markt verschijnen en tegen welke prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.