Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prijs Samsung Galaxy Tab 10.1 en 8.9 ‘bekend’; 629 euro en 599 euro

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2011, 13:34 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 10.1V is al een tijdje te koop in Nederland maar deze tablet is vooral voor mensen die niet kunnen wachten of perse een 8 megapixel camera willen hebben. In juni/juli komt Samsung namelijk met een ultra dunne versie van deze tablet; de Samsung Galaxy Tab 10.1. Daarnaast wordt ook de net zo dunne Galaxy Tab 8.9 gelanceerd.

In Duitsland heeft een medewerker van het mediabureau van Samsung bevestigd dat de Galaxy Tab 10.1 met 16GB geheugen en Wifi + 3G connectiviteit voor 629,00 euro te koop zal zijn. De Galaxy Tab 8.9 met 16GB geheugen en Wifi + 3G zal te koop zijn voor 599,00 euro. Of dit ook de exacte prijzen voor Nederland gaan zijn is niet bekend, maar normaal gesproken wijken deze weinig af. In Duitsland moet de Galaxy Tab 10.1 midden juni op de markt komen en de Galaxy Tab 8.9 verschijnt twee weken later.

Video Samsung Galaxy Tab 8.9

In Rusland is de Galaxy Tab 8.9, samen met een elegant keyboard dock, al opgedoken in een video.

Via: Tweakers.net
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.