Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 10.1 accessoires reeds te koop in Duitsland

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2011, 13:33 CategorieAccessoires

Nadat vorige week de prijzen van de twee nieuwe Galaxy Tabs van Samsung al uitlekten in Duitsland zijn nu de accessoires ook bekend, althans voor de 10.1 inch versie. Samsung wil met de ultradunne Galaxy Tab 10.1 de strijd aangaan met Apple doet er alles aan om haar product zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

De accessoires voor de 10.1 inch tablet zijn op een Duitse website verschenen en een aantal is zelfs al leverbaar. We zien onder meer een hard case voor 69,90 euro, een soort casing met geïntegreerd toetsenbord (Bluetooth?) voor 149,90 euro, een Bluetooth hoofdtelefoon voor 49,90 euro en een docking station met HDMI uitgang voor 34,90 euro. De meest interessante accessoires is wel het zeer chique keyboard dock, welke voor 79,90 euro te koop is.

Dit zijn natuurlijk de prijzen voor Duitsland maar de Nederlandse prijzen wijken hier normaal gesproken niet veel van af. De Galaxy Tab 10.1 zal eind juni op de Duitse (en hopelijk Nederlandse) markt verschijnen.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.