Samsung Galaxy Tab 10.1v camera versus Apple iPad 2 camera (video)

11 mei 2011 1 Minuut 3 Reacties
galaxy-tab-10-1-v-vs-ipad-2

De Samsung Galaxy Tab 10.1v is inmiddels een week leverbaar in Nederland en er verschijnen dan ook steeds meer vergelijkingen, video's en reviews online. Maar wat vind jij nu belangrijk om te zien of te vergelijken? Sommigen vinden de camera een belangrijk element en daarom heeft Netbook News de camera van de Galaxy Tab 10.v met die van de iPad 2 vergeleken.

De Samsung Galaxy Tab 10.1v heeft een 10 inch scherm, Tegra 2 processor, Wifi, 3G, 1GB aan RAM en een opslaggeheugen van 16GB. Het besturingssysteem is vanzelfsprekend Android 3.0 Honeycomb. Na de break vind je de volledige camera test met foto’s en video.

In de test hieronder is het duidelijk te zien dat de Samsung Galaxy Tab 10.1v er als beste uitkomt. De foto bovenaan is van de Samsung, de foto onderaan van de iPad 2.

Ook hier is de foto bovenaan van de Samsung en onderaan van de iPad 2.

Wat video betreft lijkt de iPad net wat vloeiender en gedetailleerder te zijn dan de Samsung.

Als een camera belangrijk voor je is dan is het een lastige keuze, maar als je voor de applicaties gaat dan wint het iOS systeem van Apple het. De Galaxy Tab 10.1v is een mooi apparaat en inmiddels onder andere bij Vodafone te koop. Later dit jaar wordt er een dunnere versie van deze tablet verwacht met de naam Galaxy Tab 10.1.

Reacties (3)