Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 8.9 en 10.1 tablets niet voorzien van microSD

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2011, 12:02 CategorieAndroid

Tijdens de internationale presentatie van de Samsung Galaxy Tab 10.1 en 8.9 tablets werd gemeld dat het geheugen uitbreidbaar was door middel van het gebruik van een microSD card. Helaas heeft Samsung besloten deze feature niet aan de uiteindelijke productiemodellen toe te voegen aangezien Honeycomb dit simpelweg nog niet ondersteunt.

Een woordvoerder van Samsung Nederland heeft tegenover MobileCowboys aangegeven dat beide tablets nog volop in ontwikkeling waren ten tijde van de presentatie en er nu pas duidelijkheid is over de ondersteuning van microSD geheugenkaarten. Samsung laat wel weten dat ze accessoire uitbrengt om het geheugen alsnog uit te breiden via USB.

 • Delen:

Reacties

 1. harald
  26 mei, 2011 om 18:27

  Toch vreemd dat de Acer Iconia A500 tab wel microsd ondersteuning heeft en werkend!

  • Martijn
   26 mei, 2011 om 18:34

   Daar heb je helemaal gelijk in. Wellicht heeft Acer zelf aanpassingen gedaan om deze ondersteuning mogelijk te maken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.