Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba ‘Thrive’ Honeycomb tablet prijzen gespot

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2011, 15:31 CategorieAndroid

Wellicht slaan we twee vliegen in één klap; de prijs en de naam van de eerste tablet van Toshiba. We horen al maanden geruchten over de Toshiba tablet en in april werd de tablet in Japan reeds gepresenteerd. Wat we nog niet wisten was de uiteindelijke naam van de tablet en een richtprijs. Een Amerikaanse retailer genaamd J&R heeft beiden online gezet.

Op de website van de winkelketen is de tablet van Toshiba geplaatst met de naam ‘Thrive’ – waar we eigenlijk al vanuit gingen – en een prijs van 449,00 dollar voor een 8GB model. De 32GB versie staat aangeprezen voor 579,00 dollar. De Thrive tablet zal beschikken over een 10.1 inch scherm, Android 3.0 Honeycomb, een Tegra 2 processor, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Verder features zijn Wifi, Bluetooth, HDMI, SD card reader, USB en mini-USB.

Het blijft natuurlijk onzeker totdat Toshiba zelf met berichten naar buiten komt of totdat de tablet ook daadwerkelijk te koop is. Bovendien hebben we eerder deze maand vernomen dat de tablet wellicht een flinke vertraging oploopt.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.