Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba vertraagt Android 3.0 ‘Thrive’ tablet

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2011, 17:44 CategorieAndroid

Het is niet zeker of de Toshiba Tablet, oftewel Thrive tablet, oftewel Antares tablet, oftewel Regza tablet (ja.. wij weten het ook niet meer), deze zomer nog naar Europa gaat komen. Toshiba UK heeft namelijk aan Reg Hardware laten weten dat de tablet niet voor het derde kwartaal van dit jaar zal verschijnen. Of dit alleen voor de UK geldt en waarom is niet duidelijk.

Volgens Ken Chan, CEO van Toshiba’s laptop divisie in de UK, zal de tablet “helemaal aan het einde van de zomer” verschijnen. De naam en lanceer datum mogen dan onzeker zijn, de specs weten we inmiddels; de tablet is onder meer voorzien van een 10.1 inch touchscreen met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Nvidia Tegra 2 processor, Android 3.0 Honeycomb, twee camera’s, mini HDMI en een volledige HDMI poort, en Wifi.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.