Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TransPhone eerder gelanceerd dan de ASUS Padfone

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2011, 11:26 CategorieHardware

Het lijkt erop dat ASUS toch niet de eerste fabrikant is die een tablet/smartphone combinatie gelanceerd heeft. De Padfone is gisteren tijdens de Computex 2011 gepresenteerd, maar drie dagen eerder was het de TransPhone van CMIT die, zonder veel aandacht en festiviteiten, onthuld werd. Bij TransPhone werkt op dezelfde manier maar kan de smartphone ook in de tablet geplaatst worden, maar de manier waarop verschilt.

Bij de TransPhone moet de smartphone in de tablet geschoven worden, terwijl de Padfone een apart compartiment heeft waar de telefoon in past en welke compleet gesloten kan worden. Daarnaast komt de TransPhone met een Bluetooth headset die ook in de tablet geschoven kan worden. Qua specificaties heeft de TransPhone een 1.2GHz dual-core Qualcomm processor, een SVGA display, USB en HDMI. Op welk besturingssysteem de tablet draait is niet duidelijk, net als de prijs en beschikbaarheid.

Beiden modellen hebben wel iets, maar toch lijkt de TransPhone net iets geavanceerder met de in- en uitschuifbare telefoon. Wat vind jij?

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.