‘Verkopen BlackBerry PlayBook boven verwachting’

01 mei 2011 1 Minuut 0 Reacties
playbook-RIM

De BlackBerry PlayBook is nu een twee weken te koop in de VS en volgens de eerste berichten presteert de tablet van RIM boven verwachting. De Amerikaanse winkelketen Best Buy heeft laten weten dat haar verwachtingen van de tablet al hoog waren gebaseerd op haar BlackBerry smartphone ervaringen, maar dat deze ver overtroffen zijn in de afgelopen week.

De daadwerkelijke verkoopaantallen zijn niet bekend gemaakt, maar blijkbaar zijn de matige reviews van de PlayBook geen drempel geweest voor de echte BlackBerry fans. Volgens Best Buy is het belangrijk dat de consumenten de tablet in de winkel kunnen uitproberen aangezien ze dan eerder tot een koop overgaan. Nu praten we alleen over Best Buy en zijn er natuurlijk ook andere winkels die de tablet verkopen, maar twee weken terug lieten diverse analisten weten dat zij de verkopen van de eerste dag al op 45.000 stuks schatten.

Wanneer de PlayBook in Nederland verschijnt is nog niet geheel zeker. Er zijn geruchten die half mei melden, maar ook geruchten die eind juni melden. De prijs zal waarschijnlijk 499,00 euro zijn voor een 16GB versie van de PlayBook.

Bekijk hier waar je de BlackBerry PlayBook al kunt bestellen.

Bron: Electronista

Reacties (0)