Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Hands-on met de ASUS Eee Pad Slider

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2011, 20:51 CategorieAndroid

Tijdens de Computex 2011 beurs heeft ASUS al van zich laten horen met de Padfone, maar we moeten niet vergeten dat er natuurlijk nog een line-up aan tablets moet verschijnen in de meeste landen. Zo komt ASUS nog met de 10.1 inch Eee Pad Slider tablet, draaiend op Android 3.0 Honeycomb.

De Slider heeft, zoals de naam al aangeeft, een uitschuifbaar toetsenbord en bevat verder grotendeels dezelfde specificaties als de Eee Pad Transformer. Zo beschikt de tablet over een display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Gorilla Glass, een Tegra 2 processor, 16 of 32 GB aan intern opslaggeheugen en Wifi. Akihabara heeft de tablet kort in handen gehad. Bekijk de video na de break.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.