Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: HTC Flyer presentatie toont alles wat je moet weten over de tablet

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2011, 10:28 CategorieAndroid

HTC wil haar nieuwe Flyer tablet goed in de markt zetten en daarom komen we ook bijna elke week wel een nieuwe video van de tablet tegen. Zo ook deze week; op YouTube is een soort van demonstratievideo verschenen waarin alle features van de 7 inch tablet uitgelicht worden.

In de VS zal de HTC Flyer bij bepaalde winkelketens zonder stylus verkocht worden, maar in Nederland krijgen we deze er gewoon bij. Verder beschikt de tablet over een 1.5Ghz processor, Android 2.3 met de HTC Sense schil, 1GB aan RAM geheugen en 16GB of 32GB aan opslaggeheugen. Het scherm heeft een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, aan de voorzijde en achterzijde bevindt zich een camera en qua connectiviteit krijg je Bluetooth  en Wifi. Bekijk de video na de break.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.