Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: HTC Flyer stylus (Magic Pen) review

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2011, 21:23 CategorieAccessoires

Vanaf vandaag is de HTC Flyer eindelijk leverbaar in Nederland dus het is goed om even dieper te duiken in datgene dat de Flyer uniek maakt; de stylus, oftewel Magic Pen. Tabletblog.de heeft de tablet en met name de stylus eens uitvoerig onder de loep genomen en was zeer positief verrast.

De Magic Pen is niet zomaar een pen voor capacitieve displays. Zo beschikt de Flyer over een zogenaamd palm rejection mechanisme waardoor de tablet de aanraking van je handpalm op het scherm kan negeren wanneer je met de pen aan het werk bent. De reviewer van Tabletblog benadrukt dat de stylus perfect is voor korte notities en goed werkt met applicaties. Een mooie feature is dat je met de stylus tekst in PDF bestanden kunt markeren. Bekijk de review video na de break.

Lees hier verder voor meer specificaties van de HTC Flyer en waar je de tablet aan kunt schaffen.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.