Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Intel toont Oak Trail Honeycomb tablets

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2011, 13:19 CategorieAndroid

Intel roept al een paar weken druk bezig de zijn om haar chips geschikt te maken voor het Android Honeycomb besturingssysteem en vandaag heeft de chip fabrikant de eerste Honeycomb tablets getoond die gebruik maken van de Oak Trail processor. De tablets zijn nog niet in productie genomen en de namen zullen je weinig zeggen maar daar zal volgens Intel snel verandering in komen.

Met uitzondering van een exemplaar draaien alle getoonde tablets op Android 3.0 Honeycomb, alleen is het volgens Engadget niet geheel vloeiend te noemen. Animaties zouden haperen, video weergave was niet mogelijk, Android Market toegang was niet mogelijk (wordt later wel toegevoegd) en de bouwkwaliteit liet veel te wensen over. Bekijk de hands-on video na de break.

Engadget hands-on Oak Trail Honeycomb tablets

Intel hoopt dat fabrikanten nu ook haar chips zullen overwegen voor Android tablets en zo een groot aandeel van de tabletmarkt terug te pakken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.