Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: RIM toont Android Apps op de PlayBook en stelt email en kalender app uit

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2011, 19:29 CategorieAndroid

We wisten dat het eraan zat te komen, maar vandaag werd tijdens het BlackBerry World congres 2011 een demo getoond (video na de break) van Android apps die draaien op de BlackBerry PlayBook. De Android applicaties moeten wel door RIM goedgekeurd worden en kunnen dus alleen gedownload worden in de App World store van RIM wanneer de Android Player beschikbaar is.

RIM heeft ook haar native email en kalender applicaties voor de PlayBook – welke tijdens de eerste reviews zo gemist werden – getoond, maar de update die deze applicaties moet brengen zal voorlopig niet plaatsvinden. RIM beloofde een aantal weken terug deze applicaties binnen 60 dagen na lancering uit te brengen maar verplaatst dit nu naar einde zomer.

We moeten nog zien of het uitstellen van deze belangrijke applicaties gevolgen gaat hebben voor de verkopen van de PlayBook. Er was namelijk veel kritiek op het ontbreken van deze applicaties in de eerste reviews. Een klein nadeel van de Android Player is dat er maar één Android applicatie tegelijkertijd gebruikt kan worden.

Bron: Engadget & Electronista


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.