Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Samsung Slider PC Series 7 op punt van lancering

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2011, 9:45 CategorieHardware

Het is alweer een paar maanden geleden dat we iets gehoord hebben over de Samsung Slider PC 7, de eerste hybride tablet van de Koreaanse fabrikant, maar gisteren is de tablet spontaan verschenen op Amazon.com voor een prijs van 649,00 dollar.

Voor deze prijs krijg je een 10 inch scherm met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, de nieuwe Intel Oak Trail Atom Z670 processor, een 32GB SSD opslaggeheugen, 2G aan DDR2 RAM, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, een 3 megapixel camera aan de achterzijde, Wifi en Windows 7 Home Premium als besturingssysteem. Later zal er waarschijnlijk ook nog een 65GB versie en een versie met 3G verschijnen. Video na de break.

Samsung heeft zelf nog geen officiële release datum gegeven maar waarschijnlijk wordt de tablet deze maand nog geleverd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.