Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Weer een teaser OGT Eros, “dunste Android tablet ter wereld”

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2011, 15:24 CategorieAndroid

We zien al een paar maanden uitdagende afbeeldingen en nietszeggende video’s van de OGT tablet, welke volgens OGT Mobile zelf de nieuwe tablet sensatie moet worden. Nu komt er weer een teaser video bij waarin heel wat krachtige woorden over de ‘Eros’ tablet gebruikt worden. De tablet zou volgens OGT de dunste ter wereld zijn met een dikte van 7mm.

In de teaser video worden zinnen gebruikt als “Beyond magical” en “The next big thing” wat onze verwachtingen toch redelijk verhoogt. Weer moeten we je waarschuwen dat je eigenlijk niks te zien krijgt in de video en het weer een kleine minuut van de dag is die verspild wordt. Maar, mocht je interesse hebben; video na de break!

Wat weten we tot nu toe van de tablet? Het gewicht zou op 550 gram liggen en de tablet zou voorzien zijn van een 1GHz processor, 5 MP camera aan de achterzijde, 3 MP camera aan de voorzijde en een display met een pixeldichtheid van 188dpi. Er worden twee versie gelanceerd; 16GB en 32GB, en zowel in Wifi-only als Wifi + 3G modellen.

Bron: Netbook News

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.