Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Werkend exemplaar Samsung Galaxy Tab 8.9

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2011, 20:24 CategorieAndroid

In maart presenteerde Samsung haar nieuwe Galaxy Tab 8.9 en de vernieuwde Galaxy Tab 10.1. De tablets zijn ongelooflijk dun en licht en moeten de concurrentie aangaan met de iPad 2. Veel hebben we nog niet van de tablets kunnen zien, maar NewGadgets.de heeft de Galaxy Tab 8.9 even vast mogen houden.

De Galaxy Tab 8.9 heeft een afmeting van 230.9 x 157.8 x 8.6 cm en weegt 470 gram. Verder draait de tablet op Android 3.0 Honeycomb met Samsung’s TouchWiz schil en vind je onder meer een microSD aansluiting, 3.5mm koptelefoon aansluiting, SIM slot en Wifi terug. Aan de voorzijde bevindt zich een 2 megapixel camera en aan de achterzijde een 3 megapixel camera met LED flitser. Video na de break.

Het enige wat we nog graag willen weten is van welke processor de tablet gebruik maakt. De Galaxy Tab 10.1v draait op een processor van Samsung zelf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.