Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ViewSonic lanceert 7 inch ViewPad Honeycomb tablet

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2011, 15:51 CategorieAndroid

ViewSonic is een merk dat al langer bezig is met tablet PC’s en heeft eerder onder meer haar ViewPad 7 en ViewPad 10 gepresenteerd. De 7 inch tablet krijgt er een broer bij want volgens bronnen van Pocket Lint komt de fabrikant binnenkort met een nieuwe 7 inch tablet die draait op Android 3.0 Honeycomb. Als ViewSonic opschiet zou ze wel eens de eerste 7 inch Honeycomb tablet op de markt kunnen hebben aangezien de Acer A100 nog niet te leveren is.

Deze tablet moet de ViewPad 7x gaat heten en naast Honeycomb zou deze tablet voorzien zijn van een Tegra 2 processor, een camera aan de voorzijde en achterzijde, HDMI, DLNA en HSPA+. Kijkend naar de foto lijkt ons het design wel aantrekkelijk, maar de kleur mogen ze best veranderen. In juni moet de tablet in de winkels verschijnen. Over de prijs of een bevestiging van ViewSonic is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.