Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wordt de AndyPad de nieuwe revolutie in de tabletmarkt?

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2011, 12:27 CategorieAndroid

Als een product een hype is en de concurrentie moordend is dan moet je wat extra aandacht aan de marketing besteden, zeker wanneer je product niet bij de eersten op de markt hoort. Zo doet OGT Mobile al maanden geheimzinnig over haar nieuwe Eros tablet die iedereen versteld zou moeten doen staan. In de UK is er nu nog een tablet opgedoken die voor een echte revolutie moet zorgen.

De AndyPad is een Android tablet en dat is eigenlijk alles dat we weten. Op de website van de tablet wordt puur een klok getoond die aftelt naar de onthulling van de “revolutionaire nieuwe Google tablet die draait op het nieuwste Android besturingssysteem”. De maker van de tablet “garandeert dat de AndyPad de tabletmarkt zal doen veranderen en de unieke features van de AndyPad zouden de tablet een radicale nieuwe stap in de wereld van de mobiele technologie maken.” De foto doet vermoeden dat het om een 7 inch tablet gaat. 

Of deze tablet ons echt versteld zal doen staan moeten we afwachten, maar de aandacht heeft hij inmiddels wel gekregen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.