Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wordt de HP TouchPad op 12 juni wereldwijd gelanceerd?

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2011, 21:08 CategorieHardware

Vanaf verschillende kanten zien we productpagina’s en screenshots verschijnen waarin staat dat de HP TouchPad bij de ene winkel begin juni zal verschijnen en bij de andere winkel eind juni, en het meeste bewijs komt van Amerikaanse winkels. Maar, wat wij willen weten is natuurlijk de Europese, oftewel Nederlandse, lanceerdatum.

Volgens Pre Central moet dit 12 juni gaan worden. Op die dag zal de TouchPad wereldwijd te koop zijn, volgens een “QuickSpecs” specificatie lijstje voor zakelijke klanten en resellers. Het lijkt wat aan de vroege kant aangezien volgens een bezoeker van Netbooknews HP Duitsland haar tester programma pas op 19 juni beëindigd. Het is dus even afwachten, maar de lancering van de tablet die “beter dan de nummer 1” zal zijn komt steeds dichterbij.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.