Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A500 krijgt binnenkort Android 3.1 update

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2011, 11:00 CategorieAndroid

Wat betreft updates voor haar tablets is Acer tot nu toe nog niet een van de snelsten. De ASUS Eee Pad Transformer beschikt namelijk al over Android 3.1 en ook de Motorola Xoom wordt in steeds meer gebieden bijgewerkt naar de meest recente Android versie. Acer heeft gisteren in Duitsland aangegeven op 5 juli de Android 3.1 update uit te brengen voor haar Iconia Tab A500.

Acer beloofde eerder vorige maand nog met een update te komen, maar hier hebben we niks meer van gehoord. Dat Duitsland de update op 5 juli ontvangt betekent niet dat Nederlandse eigenaren ook op deze dag voorzien zullen worden van Android 3.1, maar ver weg zal de update niet meer zijn. Android 3.1 biedt onder meer in grootte aanpasbare widgets, bug fixes, betere en meer USB mogelijkheden, en verbeterde multitasking.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.