Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer iconia Tab A500 verschijnt inmiddels ook als 16GB versie

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2011, 21:36 CategorieAndroid

Het stond al in de planning, maar we hebben hem nu dan ook echt gesignaleerd; de Acer Iconia Tab A500 met een intern opslaggeheugen van 16GB. De 32GB versie ligt al een tijdje in de Nederlandse winkels voor een prijs rond de 499,00 euro en voor 100,00 euro minder kun je binnenkort dus een 16GB versie aanschaffen.

Het exemplaar wat wij bij de Media World in Italië tegenkwamen (op bovenstaande foto), lijkt een actie te zijn voor ruim twee weken dus de tablet zal niet in grote aantallen gelanceerd worden. Qua specificaties is de 16GB versie verder gelijk aan de 32GB versie. Zo beschikt de tablet onder meer over een Tegra 2 processor, 10.1 inch scherm, Android 3.0 Honeycomb en een camera aan de voorzijde en achterzijde. Wanneer de 16GB versie in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.