Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Acer komt eind dit jaar met 10 inch slider tablet’

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2011, 13:17 CategorieAndroid

Van merken als ASUS en HTC horen we genoeg geruchten en nieuwtjes over opvolgers van hun huidige tablets, maar rondom Acer is het maar stil. Het enige wat we nu weten is dat de fabrikant komt met de Iconia Tab M500 MeeGo tablet. Volgens bronnen van Digitimes komt daar eind dit jaar ook een 10 inch slider tablet bij.

De 10 inch tablet mij uitschuifbaar keyboard zou gebruik moeten maken van een ARM processor en gaan draaien op een versie van Android, waarschijnlijk Ice Cream Sandwich. De slider (ook wel hybride genoemd) tablets die tot nu toe geïntroduceerd zijn hebben het zwaar, want van zowel de Fujitsu TH40/D als de Samsung Slider PC 7 hebben we niks meer gezien. Acer moet ook haar 7 inch A100 tablet nog in Nederland lanceren, welke eerder uitgesteld was door problemen met Android Honeycomb. Acer heeft eerder deze maand haar verkoopdoelen flink naar beneden bijgesteld door tegenvallende resultaten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.