Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Amazon tablets met TI processors komen in augustus / september’

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2011, 11:54 CategorieAndroid

Geruchten over Amazon tablets zijn er de laatste tijd in overvloed en zo nu en dan zit er weer wat interessants tussen. Zo zouden de twee nieuwe tablets van Amazon volgens bronnen van Digitimes niet beschikken over een Nvidia processor, wat tot vandaag in elk gerucht naar voren kwam, maar over OMAP chips van Texas Instruments.

Geruchten in mei meldden nog dan de 7 inch ‘Coyote’ tablet zou beschikken over een dual-core Tegra 2 processor en de 10 inch ‘Hollywood’ tablet zou zelfs een Tegra 3 quad-core processor bevatten. Naast de TI processors zouden de tablets volgens de bronnen voorzien worden van een touchscreen van Wintek en de assemblage zou gedaan worden door Quanta Computer. Maandelijks zou Amazon tussen de 700.000 en 800.000 exemplaren willen verschepen na lancering ergens in augustus of september.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.