Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

American Airlines gebruikt Samsung Galaxy Tab 10.1 als in-flight display

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2011, 20:14 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tabs zullen tot grote hoogte stijgen, zowel letterlijk als figuurlijk. Er wordt namelijk veel verwacht van de Galaxy Tab 8.9 en Galaxy Tab 10.1 wat betreft de verkopen, maar daarnaast zal de 10.1 inch variant ook letterlijk op grote hoogte gebruikt gaan worden aangezien AA (American Airlines) de tablet als in-flight displays gaat gebruiken.

AA heeft inmiddels 6.000 Galaxy Tab 10.1 exemplaren bij Samsung besteld welke ze wil plaatsen in een select gezelschap van transcontinentale en internationale vluchten. De tablet worden speciaal aangepast met extra geheugen. Andere aanpassingen zijn niet bekend, maar Samsung zal waarschijnlijk de user interface aanpassen aan de vormgeving van AA en de multimedia bibliotheek waar het allemaal om moet draaien. AA zal ook streaming content aanbieden vanaf een draadloze ‘winkel’ in het vliegtuig en internettoegang via een Wifi systeem.

De tablets zijn helaas wel gereserveerd voor de duurdere (eerste klas) stoelen. Ach, nog even geduld en je kunt de tablets gewoon in de winkel kopen en meenemen op reis.

Bron: Android Community
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.