Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

AndyPad tablet bevat Android Gingerbread en is goedkoop

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2011, 10:55 Categorie3D tablets

Eind vorige maand toonden we je de “revolutionaire” AndyPad al en nu heeft de fabrikant wat meer informatie over de tablet die iedereen versteld moet doen staan vrijgegeven. Twee features die mij in ieder geval doen verbazen, zeker gezien het feit dat het een budget tablet moet worden, zijn 3D gaming en 1080p weergave (via HDMI).

De AndyPad moet zijn slag gaan slaan in het budgetsegment van de tabletmarkt met een prijs van niet meer dan 200 GBP (226 euro). Daar liggen volgens de fabrikant de kansen aangezien veel fabrikanten inleveren op kwaliteit om een tablet voor een lage prijs aan te bieden. De AndyPad moet wel degelijk kwaliteit bieden, al zullen de features en snelheid niet in de buurt van de grotere tablets komen. Verder zal de (ogenschijnlijk) 7 inch tablet worden voorzien van Android Gingerbread als besturingssysteem en qua aansluitingen microUSB, HDMI en een miniSD card slot hebben.

De AndyPad zal vooral gericht zijn op de jongere generatie en wordt over drie maanden aan het publiek getoond. Of de tablet alleen in de UK (waar de fabrikant zich bevindt) verkocht wordt is nog niet duidelijk.

Bron: Android Community

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.