Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Transformer 2 komt als Android en Windows 8 versie

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2011, 12:15 CategorieAndroid

De ASUS Eee Pad Transformer is deze week pas goed verkrijgbaar in Nederland, maar ASUS denkt al aan een opvolger. We hebben natuurlijk de Padfone die voor eind dit jaar in de planning staat, maar daarna moet er ook een opvolger voor de populaire Transformer komen. Volgens Les Numeriques moet deze tablet gelanceerd worden als Windows 8 en Android variant.

ASUS heeft vorige week al laten weten deze maand alle andere tablets, behalve de iPad, te zullen verslaan wat betreft het aantal verkopen van de Transformer. Wanneer er een Windows 8 versie aan de Transformer 2 toegevoegd wordt zou dit ook wel eens nog hogere verkoopaantallen kunnen betekenen. Windows 8 is geoptimaliseerd voor tablets en er zijn toch veel Windows fans en bedrijven die graag een degelijke tablet met dit besturingssysteem willen hebben.

De prijs van de Eee Pad Transformer 2 zal op hetzelfde niveau liggen als de huidige tablet, alleen het gewicht en de afmetingen zullen verminderd worden.

Via: Androidflip

  • Delen:

Reacties

  1. nico
    13 juni, 2011 om 21:55

    ik heb l 2 weken binnen via paradigit bij utrecht kun je nog (gelijk )ophalen op=op

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.