Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘ASUS Eee Pad Transformer verslaat in juni alle tablets, behalve de iPad’

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2011, 14:40 CategorieAndroid

De verkopen van de ASUS Eee Pad Transformer moeten bij ons vanaf deze week op gang komen aangezien deze week de tablet pas goed leverbaar is, maar ook ook in andere landen is juni de maand waarin ASUS zijn slag moet gaan slaan. Volgens ASUS zelf worden er deze maand meer dan 300.000 Eee Pad Transformers verscheept.

Daarmee zal ASUS naar eigen zeggen alle tablets in de markt verslaan, behalve de iPad. Zo zou de Eee Pad Transformer wel eens een groot succes kunnen worden. De aantrekkelijke prijs, het Honeycomb besturingssysteem en het multifunctionele keyboard dock maken van de Transformer zeker een aantrekkelijke tablet. Heb jij hem al besteld?

Bron: BGR

 • Delen:

Reacties

 1. Stephen
  11 juni, 2011 om 23:52

  Ik heb de 16GB versie besteld.., geheugen is nl. makkelijk uit te breiden middels een microSD-kaartje. Voor mij genoeg. Heb al twee laptops (privé en werk), genoeg toetsenborden in huis dus. Eerst maar eens écht als tablet gebruiken.., toetsenbord kan altijd nog.

  • Martijn
   12 juni, 2011 om 12:11

   Zorg dat je je ervaring even deelt in de tablet productgids.. dan maak je kans op 50 euro aan mooie accessoires voor je Transformer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.