Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BlackBerry PlayBook leverbaar in Nederland; waar kun je er een kopen?

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2011, 1:44 CategorieHardware

Vandaag is het dan zover; de BlackBerry PlayBook kan eindelijk in Nederland gekocht worden. De eer is de komende twee weken in eerste instantie aan Belcompany, waarna meerdere winkels in juli zullen volgen. Bij Belcompany was het al mogelijk de PlayBook te bestellen met 16GB, 32GB of 64GB geheugen, maar vanaf vandaag moet de tablet volgens de winkel dan ook echt geleverd gaan worden.

We hebben recentelijk een review van de BlackBerry PlayBook mogen maken en wij waren zeer enthousiast. Vooral de snelheid van het systeem en de multitasking ervaring waren een verademing. Daarnaast is het goed om te zien dat RIM er alles aan doet om de PlayBook aantrekkelijk te maken en te houden. De fabrikant heeft al twee grote updates in korte tijd verstuurd met een aantal mooie extra features. Na de break vind je alle winkels waar je de PlayBook kunt kopen of bestellen.


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

Meer informatie over de BlackBerry PlayBook

Lees meer informatie, bekijk al het nieuws, vergelijk alle prijzen en bekijk alle specificaties van de PlayBook 16GB, PlayBook 32GB, en PlayBook 64GB.


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.