Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De eerste 50 euro aan tablet accessoires is gewonnen!

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2011, 20:01 CategorieAccessoires

We hebben vandaag een winnaar getrokken uit de bezoekers die de afgelopen twee weken een eigen review geplaatst hebben in onze tablet productgids. De gelukkige winnaar is Marcel van Zeist uit Apeldoorn en hij was blij verrast;

Aangenaam verrast was ik toen ik het mailtje over het winnen van de accessoires tegoedbon kreeg.
Dit komt altijd van pas en ga ik dus goed besteden, leuk dat de moeite van het plaatsen van de review op deze manier wordt beloont.

Wil jij ook kans maken op 50 euro aan tablet accessoires van TabletsToday.nl? Lees dan snel verder na de break, want het enige dat je hoeft te doen is jouw tablet ervaringen delen met ons.

Wat is nou een tablet zonder mooie accessoires zoals een case, dock of hoes? En is het niet helemaal mooi als je deze gratis kunt krijgen? Schrijf een korte review van jouw tablet in onze tablet productgids en maak kans op 50 euro aan tablet accessoires.

Makkelijker kan niet, toch? Elke twee weken verloten we een tegoedbon van 50 euro aan tablet accessoires van TabletsToday.nl dus wacht niet langer en schrijf jouw persoonlijke review bij een van de tablets in onze tablet productgids. Op deze pagina vind je de voorwaarden en de winnaars.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.