Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste hands-on video’s Huawei MediaPad

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2011, 11:33 CategorieAndroid

Gisteren heeft Huawei haar topmodel tablet gepresenteerd in de vorm van de Huawei MediaPad. Deze tablet is de eerste ter wereld die over Android 3.2, speciaal geoptimaliseerd voor 7 inch tablets, als besturingssysteem beschikt, maar ook de verdere features en specificaties zijn zeer aantrekkelijk.

Zo beschikt de tablet onder meer over een 1.2GHz processor, twee camera’s, een IPS display met zeer wijde kijkhoeken, HDMI, 3G, Wifi, Full HD playback, en geheugen uitbreiding via een microSD geheugenkaart. Sinds de lancering gisteren zijn er al wat hands-on video’s opgedoken, welke je na de break terug kunt vinden. De tablet doen ons qua uiterlijk wel denken aan de HTC Flyer.

Hands-on video’s Huawei MediaPad

  • Delen:

Reacties

  1. Ronald
    22 juni, 2011 om 7:36

    Wat mij altijd opvalt is de gigantische onrust en de mentale en spirituele instabiliteit die uitgaan van zo’n commerciële presentatie van een nieuw product. Altijd die eeuwige muziek en herrie erbij. Die onophoudelijke zoek- en nieuwheidsdrang geven duidelijk aan dat mensen ongelukkig en ontevreden zijn en de frustratie is des te groter als blijkt dat apparaten daar eigenlijk niks aan kunnen veranderen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.