Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook komt met eigen iPad applicatie

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2011, 18:26 CategorieApple

Op de iPhone was Facebook er als een van de eersten bij, maar tot op heden heeft Facebook geen applicatie uitgebracht speciaal voor de iPad. De geruchten gaan dat Facebook nu bezig is met de ontwikkeling van deze applicatie en binnenkort zal lanceren.

Er is niks officieel bekendgemaakt door Facebook zelf, maar The New Tork Times meldt inside informatie te hebben ontvangen over de ontwikkeling. De applicatie moet compleet geoptimaliseerd zijn voor tablets en extra functies bevatten. Het is opvallend dat Facebook hier zo lang mee gewacht heeft aangezien het sociale netwerk immens populair is op mobiele apparatuur als smartphones en tablets. Binnen enkele weken moeten we meer informatie gaan krijgen over de applicatie.  • Delen:

Reacties

  1. Yerune
    21 juni, 2011 om 10:24

    Ach, er zijn al legio tools die als Facebook-app fungeren.. Beetje zoals ‘Twitter’ 1 van de 300 Twitter-apps is…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.