Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu Lifebook TH40/D tablet uitgesteld voor onbepaalde tijd

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2011, 20:34 CategorieHardware

Fujitsu heeft haar vorige maand gepresenteerde Lifebook TH40/D tablet uitgesteld voor onbepaalde tijd door niet nader verklaarde vertragingen in de ontwikkeling. De hybride ‘slider’ tablet met het Windows 7 besturingssysteem, een 1,5GHz processor, HDMI, USB en een SD card reader had binnenkort in Japan op de markt moeten verschijnen.

Wat de exacte redenen zijn is dus onbekend, maar volgens Slashgear zou het wel eens door de Intel Atom Z670 chip kunnen komen. Deze chip zit ook in de Samsung Sliding PC 7, welke ook nergens meer terug te vinden is. Zelfs de pre-order pagina op Amazon is verwijderd. Een andere reden zou het slider mechanisme kunnen zijn wat kopzorgen geeft. het is nu afwachten of de tablet überhaupt ooit verkocht zal gaan worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.