Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google: Samsung Galaxy Tabs in Europa niet vertraagd

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2011, 12:38 CategorieAndroid

Gisteren berichtten we over een gerucht dat de Samsung Galaxy Tab 8.9 en 10.1 in augustus pas naar Europa zouden komen door problemen met de update naar Android 3.1. Het was al een vreemd verhaal aangezien de VS lancering wel op 16 juni bleef staan, maar nu heeft Google zelf laten weten dat het niet waar is.

Of de 10.1 inch variant nu net als in de VS ook in Europa op 16 juni gelanceerd wordt kunnen we niet met 100 procent zekerheid opmaken uit het verhaal van BGR, maar de kans is groot. Eerdere geruchten en berichten meldden namelijk ook deze periode. Zowel de 10.1 inch als de 8.9 Samsung Galaxy Tab wordt gelanceerd met Android 3.1 Honeycomb aan boord.

  • Delen:

Reacties

  1. Henk
    06 juni, 2011 om 13:11

    Goed nieuws! Deze of een Asus Transformer voor mij.
    Van het weekend met de Asus met Android 3.1 uitgebreid kunnen spelen en tering wat loopt dat lekker.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.