Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hoe kies je de tablet die bij jouw behoeften past?

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2011, 13:39 CategorieAndroid

Het kiezen van de juiste tablet is lastig met een assortiment wat maar groter en groter wordt. Wat wil je precies? En welke tablet voldoet aan al deze behoeften? Retrovo (grote afbeelding) heeft een tablet keuzehulp gemaakt in bovenstaande infographic, weliswaar met een knipoog.

Hoewel deze infographic je geen perfecte hulp zal bieden voor de tablet die bij jou past toont het wel hoe je de beste keuze kunt maken en waar je over na moet denken. Ook worden er een groot aantal van de betere tablets getoond. Natuurlijk staan niet alle beschikbare tablets erin en zien we bijvoorbeeld ook geen Windows tablets. Ach, het is ook met een knipoog en het is leuk om te zien waar je op uitkomt. Laat ons onderaan dit bericht weten waar deze infographic jou naartoe leidt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.