Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP denkt over gebruik Windows 8 voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2011, 20:41 CategorieBesturingssystemen

Je zou zeggen dat HP heel wat geld terug te verdienen heeft na de overname van Palm en de (door)ontwikkeling van webOS, maar het schijnt dat HP ook Windows 8 wel ziet zitten en graag de portemonnee trekt voor wat licenties. Dat is althans wat een aantal uitspraken van hoge personen bij HP lieten doorschemeren tijdens een gesprek met FastCompany.

Over Windows 8 zegt een van de managers; “We’re working very closely with [Microsoft], and I’m going to leave it at that or I’m going to start getting myself into trouble.” In antwoord op een volgende vraag over een mogelijke Windows 8 tablet kreeg FastCompany alleen een glimlach en verzoek het onderwerp te veranderen. De andere geïnterviewde persoon vertelde dat door de goede relatie tussen HP en Microsoft alles mogelijk is. Kortom, het zou zo maar eens kunnen. Waar beide personen wel erg duidelijk over waren is dat HP nooit met een Android tablet zal komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.