Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP TouchPad krijgt eigen Facebook app

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2011, 10:57 CategorieApplicaties

Vorige week meldden we dat Facebook bezig zou zijn met de ontwikkeling van haar eigen iPad 2 applicatie, maar dat hoeft het sociale netwerk niet meer te doen voor de TouchPad en webOS. HP komt namelijk met een zelf ontwikkelde Facebook applicatie voor de TouchPad.

Techcrunch heeft een aantal uitgelekte screenshots van de Facebook applicatie in handen gekregen waarin een aantal features eruit springen. Zo zien we aan de linkerkant het hoofdmenu, wat in en uit kan schijven, en in het hoofdvenster kun je de meest recente Facebook updates in een lijst (zoals je gewend bent) of in ‘tile’ vorm (overzichtelijke vensters) weergeven. Kortom, deze applicatie maakt goed gebruik van de schermruimte op de TouchPad en geeft een van de betere Facebook lay-outs die ik tot nu toe gezien heb.

Het is een interessante applicatie doe goed vormgegeven is. Hopelijk ziet Facebook dit ook en wordt de Facebook app voor de iPad net zo indrukwekkend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.