Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je tablet opladen door middel van zonne-energie

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2011, 20:06 CategorieAccessoires

Groen zijn en een tablet hebben is een combinatie die mogelijk is, zeker met de Voltaic Spark tablet case. Door middel van zonne-energie kunnen je jouw iPad, PlayBook, Transformer, of elke andere tablet, voorzien van extra sap om de dag door te komen. Elk uur zonlicht moet ongeveer een uur aan videoweergave leveren.

Binnen 10 uur moet je tablet (gemeten met de iPad) volledig opgeladen zijn, mits de case geplaatst is in direct zonlicht. De case bevat een 8 Watt zonnepaneel op de achterzijde welke een interne batterij oplaadt. Deze batterij kan weer tot twee apparaten, ook een fotocamera of MP3 speler, tegelijkertijd opladen. De Spark Tablet Case komt met 5 adapters en twee USB poorten zodat je er nagenoeg elk apparaat aan kunt hangen. Mocht je lang op pad moeten of op vakantie gaan waar er weinig stopcontacten zijn, dan is dit zeker een uitkomst. Je kunt de interne batterij overigens ook via een adapter opladen en als extra accu gebruiken voor onderweg. De Voltaic Spark tablet case is beschikbaar voor alle tablets en te koop voor 299,00 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.