Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenco lanceert iPS-260 iPad luidspreker dock

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2011, 13:05 CategorieAccessoires

Aan iPad accessoires is nooit een tekort geweest en vandaag komt er weer een nieuwe accessoires bij; de Lenco iPS-260. Deze luidspreker dock is compatibel met de eerste en tweede generatie iPad’s en bevat twee stereo luidsprekers en een subwoofer. Daarnaast kun je de iPad in zowel landscape als portrait modus plaatsen aangezien het dock gekanteld kan worden tot 90 graden.

De twee luidsprekers hebben ieder een vermogen van 2 Watt en de subwoofer moet het doen met 5 Watt. Door middel van de video-uitgang (composiet) op de achterzijde kun je het dock aansluiten op een TV en bediening kan via de knoppen op het dock of via de afstandsbediening. De Lenco iPS-260 heeft een adviesprijs van 99,00 euro.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Reacties

  1. Sybrand
    26 augustus, 2011 om 18:27

    Mooi ding maar helaas heb ik een cover achterop mijn i pad 2 waardoor het niet past. Terug dus, helaas heb ik het geluid ook niet kunnen testen, ben een beetje bang dat de stukken dan van mijn Belkin cover af vliegen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.