Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft komt met eigen Windows 8 tablet’

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2011, 16:22 CategorieBesturingssystemen

Microsoft zou wel eens met een eigen Windows 8 tablet op de markt kunnen komen. Dat is althans als we de bronnen van Digitimes moeten geloven. De tablet zou worden voorzien van een Texas Instruments chip en moet de directe concurrentie met de iPad aangaan. Microsoft zou haar branding-strategie van de Xbox willen kopiëren voor tablets.

Daarnaast zal Microsoft vanzelfsprekend ook nog licenties verlenen aan hardware partners zodat zij hun eigen Windows 8 tablets kunnen ontwikkelen, maar de vraag is of zij blij zijn met deze nieuwe stap. Volgens de bronnen van Digitimes moet de tablet ergens eind 2012 verschijnen. Texas Instruments heeft vorige week nog bekendgemaakt haar nieuwe chips ontwikkeld te hebben voor optimale samenwerking met Windows 8.

 • Delen:

Reacties

 1. Robert
  08 juni, 2011 om 18:24

  Niet alles geloven wat Digitimes zegt…

  • Martijn
   08 juni, 2011 om 18:27

   Daarom is het ook een gerucht.. we geloven pas als we het zien :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.