Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Samsung Galaxy Tab 7 gespot

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2011, 18:56 CategorieAndroid

Samsung heeft onlangs nog een Android Gingerbread update voor de orginele Galaxy Tab aangekondigd, maar afgezien hiervan is de tablet een beetje aan de kant geschoven. Het is tijd voor vernieuwing en dat heeft Samsung ook in de gaten. Er is namelijk een opvolger gesignaleerd met de naam Galaxy Tab 7.

HDBlog heeft een afbeelding en wat specificaties van Galaxy Tab 7 in handen weten te krijgen en eerlijk gezegd is het een grote versie van de Galaxy S2 smartphone. De tablet beschikt dan ook niet over Android Honeycomb, maar Android Gingerbread als besturingssysteem. Daar bovenop legt Samsung haar TouchWiz 4.0 interface. Verder is de tablet behoorlijk uitgerust, met onder andere een Exynos 1.2GHz dual-core processor, een 7 inch IPS display, 1GB aan RAM, 16GB opslagruimte, een microSD card reader en de mogelijkheid voor videogesprekken. Als alle geruchten kloppen moet de tablet in de herfst van dit jaar verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.