Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnLive Player maakt streaming games mogelijk op tablets

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2011, 11:54 CategorieAndroid

Tijdens de E3 gaming beurs heeft OnLive haar nieuwste applicatie getoond waarmee Android of iPad tabletgebruikers streaming games kunnen spelen vanuit een ‘cloud’. De applicatie maakt het mogelijk je tablet als motion / touch controller te gebruiken wanneer je speelt op je HDTV, maar daarnaast kun je ook op de tablet zelf spelen met een externe controller of met knoppen op het scherm.

Andere features zijn video chat in multiplayer modus en Facebook integratie. Er zijn meer dan 100 games beschikbaar voor het OnLive gaming platform. De OnLive applicatie voor tablets wordt ergens na de zomer verwacht. Na break vind je de video preview en een eerste hands-on ervaring van Engadget.

Video preview OnLive gaming

Hands-on video OnLive gaming

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.