Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Plaats je eigen review en win 50 euro aan tablet accessoires

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2011, 16:11 CategorieAccessoires

De tablets zijn in Nederland gearriveerd en wellicht heb jij al een Acer, Samsung of Motorola op de kop kunnen tikken. Maar, wat is nou een tablet zonder mooie accessoires zoals een case, dock of hoes? Wij hebben de oplossing voor je: Schrijf een korte review van jouw tablet in onze tablet productgids en maak kans op 50 euro aan tablet accessoires.

Makkelijker kan niet, toch? Elke twee weken verloten we een tegoedbon van 50 euro aan tablet accessoires van TabletsToday.nl dus wacht niet langer en schrijf jouw persoonlijke review bij een van de tablets in onze tablet productgids. Op deze pagina vind je de voorwaarden en de winnaars.

  • Delen:

Reacties

  1. Sven de Wind
    10 juni, 2011 om 22:56

    Mooie actie! ik doe mee!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.