Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab 10.1 en 8.9 vertraagd tot augustus’

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2011, 16:25 CategorieAndroid

We hadden het er toevallig vanmorgen nog over; de aanstaande lancering van de Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 8.9 tablets. De verwachtingen waren dat de 10.1 inch tablet half juni zou verschijnen en de 8.9 inch tablet begin juli. Helaas hebben we nu slecht nieuws, mits het gerucht klopt. De lancering van beide tablets zou vertraagd zijn tot augustus.

Samsung heeft voor de VS de lancering gezet op 16 juni, maar voor Europa had de fabrikant nog niks beloofd. Een Tweet van Eldar Murtazin, iemand die vele inside nieuwtjes wist te melden in het verleden, toont dat Samsung “issues” heeft met Android 3.1 en daarom de tablets in augustus pas in Europa zal lanceren. Daarbij meldt hij dat dit de beslissing van Google is. Ik vraag me dan wel af waarom de tablet in de VS wel gelanceerd kan worden wanneer er problemen zijn met de Android 3.1 update.

We wachten op een officiële reactie van Samsung voordat we in paniek raken..

Via: Android Community
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.