Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 10.1 simulator laat je kennismaken met tablet en software

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2011, 20:07 CategorieAndroid

Als jij niet meer op de nieuwe Samsung tablets kunt wachten hebben we nu de ultieme oplossing voor je. Nee, je kunt ze nog niet kopen, maar video’s, foto’s en lange teksten zijn verleden tijd. Je kunt de tablet nagenoeg zelf uitproberen met de Samsung Galaxy Tab 10.1 simulator.

Je kunt met de online simulator een blik werpen op de tablet, maar vooral het besturingssysteem en de mogelijkheden hiervan. Android Honeycomb verschijnt in zijn originele versie op de Galaxy Tabs en bevat vele interessante functies die je hier uit kunt proberen. Mocht je nog niet overtuigd zijn van de dunne Galaxy Tabs dan kun je hiermee wellicht die laatste stap zetten. Werkelijk alles wat je moet weten wordt in de simulator getoond dus je kunt er gerust even voor gaan zitten. Het is een mooie marketingactie van Samsung die de consument op een effectieve manier kennis laten maken met de tablets en Android Honeycomb. Wij wachten ondertussen geduldig af tot Samsung eindelijk duidelijkheid geeft over wanneer de Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 8.9 in ons land verschijnen.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Reacties

  1. Brian
    30 juni, 2011 om 17:01

    Goede marketingtruc inderdaad van Samsung, zo weet je ook echt hoe de tablet werkt! Ik hoop nu wel eens te gaan horen wanneer het uitkomt in Nederland, duurt al veel te lang!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.